Web Analytics Made Easy - Statcounter

جدیدترین گزارش ماهانه Speedtest از افزایش قابل‌توجه سرعت اینترنت موبایل در ایران و تغییر نکردن وضعیت اینترنت ثابت حکایت دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پایگاه اینترنتی اسپیدتست (Speedtest) میانگین سرعت جهانی ماه مارس امسال را منتشر کرده است. این پایگاه سرعت اینترنت کشور‌های جهان را می‌سنجد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش ماهانه مارس 2022 اسپیدتست (SpeedTest)، سرعت اینترنت همراه جهانی در گزارش ماه مارس به 29.96 مگابایت‌برثانیه رسیده است.

میانگین سرعت اینترنت ثابت در جهان هم با افزایش همراه بوده است. به طوری که میانگین سرعت اینترنت ثابت در جهان از 60.76 مگابایات‌برثانیه به 62.52 مگابایت‌برثانیه رسیده است.

طبق آخرین آمار منتشر شده در اسپیدتست، تا ماه مارس سال 2022، میانگین جهانی سرعت دانلود اینترنت ثابت، 62.52 مگابیت‌ بر ثانیه و میانگین جهانی سرعت آپلود 26.98 مگابیت ‌بر ثانیه و تاخیر 10 میلی‌ثانیه است.

در حوزه اینترنت همراه نیز میانگین جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، 29.96 مگابیت‌ بر ثانیه و میانگین جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، 8.70 مگابیت‌برثانیه و تاخیر 29 میلی‌ثانیه است.

میانگین سرعت اینترنت در ایران

شب گذشته «مهدی سالم»، مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در توییتی در صفحه توییتر خود در خصوص رتبه بندی ایران در زمینه اینترنت همراه در جهان اعلام کرد که رتبه ایران در اینترنت همراه با 6 رتبه پیشرفت از 80 به 74 رسید و میانگن سرعت دانلود جهانی 29.96 گزارش شده که تقریبا 5 مگابایت با میانگین سرعت ایران اختلاف دارد.

طبق جدیدترین گزارش اسپیدتست، سرعت اینترنت ثابت در ایران نسبت به گزارش قبلی افزایش ناچیزی را تجربه کرده و از 9.78 مگابایت‌برثانیه به 9.95 مگابیت‌برثانیه رسیده است، با این حال، جایگاه ایران در جدول تغییری پیدا نکرده و کشورمان همچنان در رتبه 145ام جهان قرار گرفته است.

در حوزه اینترنت ثابت، میانگین سرعت دانلود در ایران، 9.95 مگابیت ‌بر ثانیه و میانگین سرعت آپلود 1.10 مگابیت ‌بر ثانیه و تاخیر، 30 میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به 145 از میان 178 کشور می‌رساند.

در ماه مارس سرعت اینترنت همراه در ایران افزایش داشته و از 22.42 مگابایت‌برثانیه گزارش قبلی به 24.90 مگابایت‌برثانیه رسیده است، با این افزایش سرعت، رتبه کشورمان در جدول 6 رتبه صعود کرده است و حالا در جایگاه 74ام جهان جای دارد.

طبق گزارش ماه مارس میانگین سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران 24.90 مگابیت‌ بر ثانیه و میانگین سرعت آپلود اینترنت موبایل، 9.39 مگابیت‌ بر ثانیه و تاخیر 33 میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را از رده 80 به رتبه74 و با 6 پله صعود در میان 138 کشور رسانده است. این درحالی است که در ماه فوریه رتبه سرعت اینترنت همراه ایران در جدول جهانی عدد 80 را نشان می‌داد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت اینترنت میانگین جهانی سرعت بر ثانیه و میانگین مگابایت برثانیه اینترنت موبایل میلی ثانیه اینترنت همراه ثانیه و تاخیر سرعت اینترنت اینترنت ثابت میانگین سرعت سرعت دانلود سرعت آپلود گزارش ماه ماه مارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند

مطابق شاخص‌های نظام رتبه‌بندی وبومتریکس، دانشگاه بیرجند از میان ۳۲ هزار مؤسسه جهانی در رتبه ۲ هزار و ۷۳۸ قرار گرفته است و بدین ترتیب یک هزار و ۱۳۱ پله در سطح جهان ارتقا داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificasدر کشور اسپانیا از سال 2004 مشغول به فعالیت است. این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از 32 هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین 200 کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.

سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن 50 درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود. شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن 40 درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است که جزء 10 درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود. شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن 10 درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations است.

بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه 2024)، دانشگاه بیرجند رتبه 2 هزار و 738 را در بین 31 هزار و 702 دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه 50 ملی را در میان 457 موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.

دانشگاه بیرجند نسبت به رتبه گذشته یک هزار و 131 پله در رتبه جهانی و 60 پله در رتبه ملی ارتقا یافته است. این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.

از جمله اهداف این رتبه‌بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور